MApN demontează un FAKE NEWS grosolan: Ce este cu avioanele „încărcate cu arme“ care decolează de pe Otopeni spre Ucraina?

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto Flickr
sursa foto Flickr

MApN anunţă că de la aeroportul Otopeni nu decolează zeci de avioane către Ucraina încărcate cu armament şi trupe. Precizarea apare după ce pe reţelele de socializare s-a răspândit această informaţie.

MApN anunţă că din România nu se transferă armament şi trupe către Ucraina, pe cale aeriană. Reprezentanţii ministerului îi roagă pe cetăţeni să se informeze din surse oficiale şi să nu distribuie mesaje pe care nu le pot verifica.

„Vă semnalăm o ştire falsă care este distribuită pe reţelele de socializare. Informaţiile din această postare nu au nicio legătură cu realitatea, titlul postării este: Trafic militar uriaş pe Otopeni. Reiterăm îndemnul de a vă informa din surse oficiale. Nu uitaţi, puterea stă în cei mulţi. În lupta cu dezinformarea, puterea stă şi în fiecare dintre noi. Nu redistribuiţi informaţii fără o minimă verificare”, au scris pe Facebook reprezentanţii MApN.

Mesajul s-a răspândit pe reţelele de socializare.

„Trafic militar uriaş pe Otopeni. Zeci de avioane militare decolează de ieri de pe Otopeni cu destinaţia Ucraina. Se transferă la greu echipament militar şi probabil trupe”, scrie în mesajul care circulă pe Facebook, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel