Manea împotriva Diasporei. FADERE reacție dură. Solicitare pentru PSD

Narcis Popa |
Data publicării:

FADERE (Federația asociațiilor de români din Europa) solicită conducerii Partidului Social Democrat, demiterea din toate funcțiile politice a senatorului Nicolae Bădălău.

Un deputat a publicat o înregistrare video, în care senatorul Nicolae Bădălău apare alături de maneliști care îi dedică o melodie cu mesaj obscen împotriva diasporei. Refrenul era "Să vină Diaspora că noi ne p...m pe ea". În celelalte mesaje, Nicolae Bădălău si PSD sunt văzuți ca fiind "învingători".

Este pentru prima dată când un politician de rangul domnului Nicolae Bădălău se complace intr-un atac cu un limbaj atât de josnic. Suntem indignați de faptul că politicieni de la vârful partidelor, alimentează ruptura creeată în societatea românească. Condamnăm ferm orice mesaj obscen, indiferent că este împotriva vreunui partid (cum a fost cazul "M..e PSD") sau împotriva categorii sociale.

Cât îi privește pe autorii acestei "opere", le reamintim maneliștilor că, din păcate majoritatea banilor pe care îi câștigă sunt din așa zise spectacole organizate în străinătate. După un astfel de mesaj, s-ar putea ca românii din diaspora să renunțe la serviciile lor.

"Românii din diaspora și-au părăsit țara, casa și familiile pentru a pleca în țări străine din cauza proastei administrări a țării. Majoritatea dintre ei muncesc din greu pentru a trimite bani celor dragi din țară, iar mulți dintre ei tânjesc de dorul celor lăsați acasă.

Toți așteaptă din partea politicienilor să pună Romania pe un curs sănătos, pentru a se putea intoarce acasă cât mai repede.

Prin astfel de ieșiri în decor, politicienii de teapa senatorului Bădălău, indiferent de orientarea lor, nu au cum să fie învingători, pentru că a eceasta ar fi o victorie a pornirilor animalice împotriva bunului simț și civilizației" a declarat Daniel Țecu, președintele FADERE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel