Mândruță despre dezvăluirile lui Dragnea: „E ca în manelele lui Dani Mocanu: șmecher cu parfum de damă“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalistul Lucian Mândruță a fost invitat, în această seară, prin videotelefon, în emisiunea Mădălinei Dobrovolschi de la Realitatea PLUS, unde a dezbătut dezvăluirile din prima parte a interviului acordat de Liviu Dragnea din spatele gratiilor.

Lucian Mândruță face o analogie a dezvăluirilor făcute în prima parte a interviului lui Liviu Dragnea, în care a făcut unele afirmații la adresa lui Vasile Dîncu, și spune că vede aceste dezvăluiri ca fiind desprinse din versurile unei manele a lui Dani Mocanu - Șmecher cu parfum da damă, care la rândul său a avut câteva probleme cu legea.

„Versurile melodiei vorbesc despre unul care și-a turnat prietenul...E doar un șmecher cu parfum de damă cel care l-a trădat. Deci eu  așa judec povestea asta: într-o cheie cum să zic... de băieți care se jucau în curtea școlii, și Dragnea vroia să fie și el în grupul ăsta de băieți cool așa, șmecheri...“, spune Jurnalistul Lucian Mândruță.

„Cred că era deja de foarte mult timp în grupul băieților...că istoricul dosarului TelDrum cam asta ne arată, că e o caracatiță complexă dezvoltată în ani și ani de zile...“, a replicat Mădălina Dobrovolschi.

 Eu văd aici o amenințare la adresa lui Dîncu, pe care încearcă să-l tragă forțat într-un grup de prieteni, cu speranța, poate - fiindcă Dîncu, mâ gândesc, are putere destul de multă și în partid și în general - că, cine știe, îl ajută cineva să scape de ce urmează de aici înainte (n.r. cu dosarul TelDrum)“, a conchis Lucian Mândruță.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel