Mama șoferului român ucis în Franța, în lacrimi: "M-au omorât odată cu el. Ajutați-mă să aduc copilul acasă!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mama șoferului ucis cu sabia în Franța își strigă disperarea. Femeia spune că nu are bani să-și aducă băiatul acasă și a mărturisit cu lacrimi în ochi că a murit și ea odată cu fiul său. 

Mama lui Mihai, șoferul ucis cu sabia într-o parcare din Franța, a vorbit despre tragedia care a lovit familia sa. Femeia povestește cum a aflat despre tragedie și face un apel pentru oricine vrea să sprijine repatrierea trupului tânărului.

"Nora mea mi-a spus să fiu tare. Ea m-a sunat și mi-a povestit. Era târziu în noapte. El a coborât din mașină să-și facă nevoile. S-a dus în spatele mașinii, probabil și să controleze marfa, și acolo a fost atacat. N-a durat mult și a auzit un țipăt. Mihăiță s-a întors în mașină. 

Avea sânge la piept. L-a ridicat în mașină, după care i-a pus un prosop. Curgea sânge. A țipat, dar n-a ieșit nimeni. Țipa de groază, nu știa încotro s-o apuce. O singură persoană a ajutat-o. Salvarea a venit târziu. Ei nu îi venea să creadă că e mort. Vomita sânge pe geam.

N-a vrut să-mi spună tot, să nu mă traumatizeze. Nora mea nu l-a văzut pe ucigaș. A văzut două persoane în momentul în care l-a ridicat pe Mihai. Erau doi bărbați care s-au urcat în mașină și au fugit.

"Nu știu dacă pot depăși acest moment"

 

Eu nu știu dacă pot depăși acest moment. Rog presa, Europa, pe domnul președinte, să-mi aducă copilul acasă. Noi suntem oameni săraci. Nu avem bani. Fiică-mea a făcut imprumut în bancă. El mă întreținea, el îmi trimitea bani în fiecare lună ca să pot să supraviețuiesc. El îmi plătea tot, lumină, gaze. În toată sărăcia mea, eu îmi vreau copilul acasă. Nu vreau nimic altceva. Să-i pot da un covrig de pomană, că mai mult nu am. 

Noi nu avem bani. Nu știu cu ce o să-l aducem. Singurul venit din casă este 800 de lei. Nici măcar împrumut nu pot face. Fata mea a făcut împrumut în bancă.

Nu vreau nimic, doar să-mi văd copilul acasă!", a spus printre lacrimi mama lui Mihai, într-un interviu acordat pentru emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.  

Mama lui Mihai spune că simte a murit și ea odată cu el

 

"Cine l-a ucis să plătească. Nu a venit nimeni la ușa mea. Eu doar îmi vreau băiatul acasă. Eu sunt moartă pe dinăuntru. M-a ucis și pe mine odată cu el. Nu mai pot, nu mai știu ce-i cu mine. Nu-mi revin, nu mai pot", a mai spus mama șoferului român.

Cazul lui Mihai Spătaru a făcut înconjurul Europei

 

Șoferul român de TIR a fost ucis într-o parcare din Franţa, chiar sub ochii îngroziţi ai soţiei, cu care lucra în echipaj. Mihai Spătaru se afla, în noaptea de 16 spre 17 mai, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, împreună cu soţia sa. La un moment dat, şoferul i-a spus soţiei că merge la toaletă, iar înainte va verifica încărcătura. Imediat după ce a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia de un individ. Bărbatul a fost tăiat de două ori, iar criminalul a fugit.

Deși strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalţi şoferi aflaţi în parcare, niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutorul colegului lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel