Mama Luizei Melencu, mutare de ultimă oră la DIICOT: Plângeri penale pe numele procurorilor din cazul Caracal

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Monica Melencu, mama Luizei Mlencu, face o mutare neaspteptată pe final de an. Procurorii care s-au ocupat de cazul Caracal vor fi trași la răspundere după ce nu au rezolvat cazul nici după mai bine de opt luni de la dispariția fetei.

Mama Luizei Melencu, Monica Melencu, merge astăzi la DIICOT pentru a depune din nou plângere împotriva procurorilor care au instrumentat dosarul.Ea îi acuză pe procurori că nu au gestionat corect probele din dosar, ca au încălcat dreptul la apărare și aflarea adevărului.

Monica Melencu a ajuns la Secția pentru Investigarea Magistraților pentru a depune plângeri împotriva procurorilor, după ce ieri femeia a fost internată aseară în spital. Ea se simțea extrem de slăbită, însă nu a vrut să rămână internată și a plecat din spital pentru a ajunge azi la DIICOT pentru a studia probele din dosar.

Citește și: Mama Luizei Melencu, dusă la spital, plină de sânge 

„Plângerea vine acum pentru că s-a știut, dar nu s-a făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei. În momentul acela au inclus-o (n.r. - procurorii) și pe Luiza în același caz. Miza este ceva la nivel politic. Sunt convinsă că fiica mea a fost traficată. Niciun moment nu am crezut că fiica mea a fost ucisă. Dânșii, când aud de trafic de persoane, am impresia că iau foc“, a declarat Monica Melencu la România TV.

Procurorii luați în colimator

 

Avocații familiei Melencu cred că procurorii care s-au ocupat de caz au împiedicat aflarea adevărului. Prima care va fi trasă la răspundere va fi Giorgiana Hosu, de la DIICOT, care a afirmat din prima zi că fetele sunt moarte. A doua va fi procurorul Oana Hăineală. Lista ar fi completată de George Pătuleanu, procuror vizat pentru că i-ar fi făcut semne cu Dincă în timpul audierilor. Adrian Petre Todoran, alt procuror din anchetă, a avut un comportament nepotrivit la audieri, susțin avocații familiei Melencu. Ultimul pe listă ar fi procurorul Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel