Mama Luizei Melencu, dusă la spital, plină de sânge

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

 Mama Luizei Melencu, tânăra din Dioşti despre care se presupune că a fost răpită, violată şi ucisă de Gheorghe Dincă, a ajuns, sâmbătă seara, cu salvarea la Spitalul de Urgenţă Craiova. Femeii i s-a făcut rău, iar rudele au cerut ajutorul medicilor.

Monica Melencu a ajuns, sâmbătă seara, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova, după ce i-a curs abundent sânge din nas. Ea a fost consultată de medici și a primit tratament.

„S-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe la ora 19.46. La prima evaluare, pacienta conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, cu valori normale ale tensiunii arteriale, însă prezentând un epistaxis anterior, adică o sângerare nazală. A fost evaluată de medicul urgentist, apoi de către medicul ORL-ist. S-a diagnosticat un epistaxis anterior pentru care a primit o reţetă şi sfaturi de urmat la domiciliu. Pacienta a fost eliberată din UPU, în urmă cu câteva minute. (...) Este o fragilitate vasculară ce poate fi considerată ca fiind o manifestare, în contextul în care dumneaei se află: a plâns foarte mult în ultima perioadă, perioadă de stres...”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova.

Monica Melencu încearcă de mai bine de 8 luni să afle ce s-a întâmplat cu fiica ei, Luiza Melencu. Tânăra a dispărut fără urmă de pe o stradă din Caracal, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie.

Cazul este anchetat de procuroii DIICOT care îl suspectează pe Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe Luiza. De altfel, Dincă şi-a mărturist faptele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel