Mama Luizei: "I-am trimis bani în ziua aia. Nu a mai apucat să îi ia"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Mama Luizei, Monica Melencu, a declarat că i-a trimis fiicei sale bani din Anglia, însă fata nu a mai apucat să ridice banii. „După ce a dispărut ea, am făcut o cerere și i-am scos tot eu”, a spus mama fetei.

,,Banii nu i-a ridicat, banii i-am ridicat tot eu. Înainte cu vreo două zile (înainte să dispară - n.r) i-am pus banii, dar i-am ridicat eu din Anglia, înainte să plec. Ea nu a apucat să scoată banii, pentru că duminică a fost închis la Money Gram, ceea ce mi-a confirmat fata. După ce a dispărut ea am făcut o cerere, înainte să plec, și i-am scos tot eu”, a declarat mama Luizei, Monica Melencu, citată de Mediafax.

Femeia i-a trimis bani Luizei pentru a-și cumpăra încălțăminte.

Citeşte şi: Caracal. O femeie a găsit HAINE în zona unde era căutat telefonul Luizei

Anchetatorii au încercat, în urma cercetărilor de sămbătă, să identifice probe și indicii potrivit cărora Luiza, cealată fată dispărută în Caracal, ar fi fost la domiciliul lui Gheorghe Dincă.

Duminică, ancheta a fost reluată la Caracal. O femeie a sesizat, duminică, Poliția Caracal că a văzut haine de damă în apropierea locului unde s-au desfășurat cercetări pentru găsirea telefonului Luizei. Femeia a spus că a văzut blugi și pantaloni scurți. S-a dovedit ulterior ca nu erau ale Luizei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel