Mama Alexandrei Măceșanu rupe TĂCEREA: "Ana Birchall NU m-a sunat!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Teodora Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu, a spus că ministrul Justiției a mințit atunci când a spus că a sunat-o. 

După ce au fost finalizate analizele ADN pe oasele din butoi, Ana Birchall a declarat că a sunat-o pe mama Alexandrei Măceșanu și că a vorbit cu ea.

"Discuțiile mele au fost ca de la mamă la mamă, de la părinte la părinte, a fost pentru a-i proteja pe părinți, să nu afle astfel de informații din presă. Eu cred că a fost o obligație morală, umană. E important ca și în astfel de situații să fim oameni", a fost răspunsul ministrului Justiției.

Luni seara, mama Alexandrei a infirmat însă că Birchall a sunat-o.

"Nu mai avem liniște, nici nu știm în ce parte să o mai luăm. Rezultatul anchetei, așa cred eu, că vor declara fetele moarte. Ei nu fac nimic altceva decât să îl cerceteze pe Dincă. Acum îl cercetează să vadă dacă a fost întreg la minte. Cum să nu fie întreg la minte când mi-a luat copilul. Ei vor să dovedească faptul că Dincă este un criminal, dar Dincă nu este un criminal. Dincă nu lua fetele ca să le omoare.

Raportul IML l-am văzut o singură dată, la București. A rămas ca avocatul să îl ia și să îl copieze. Dar, nici până acum nu l-a primit. Copilul meu nu e mort. Ministrul Birchall l-a sunat pe soțul meu, nu pe mine. Pe mine m-au sunat niște funcționari", a spus Teodora Măceșanu, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel