Maia Morgenstern, JIGNITĂ în mod inimaginabil de un om de cultură: "Tremur! M-a lovit o scârbă fără margini"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
maia morgenstern jignire rasista
maia morgenstern jignire rasista

Celebra actriță Maia Morgenstern a fost jignită într-un mod inimaginabil chiar de un om de cultură. Acesta a făcut o remarcă antisemită. 

Maia Morgenstern a rămas stupefiată în momentul în care a auzit jignirea care i-a fost adresată, cu atât mai mult cu cât a venit din partea unui om de cultură. Totul s-a petrecut chiar în București, la o întâlnire care ar fi trebuit să promoveze cultura printre elevi. 

"Sunt felul de om care reacționează post traumatic. Ce-o mai fi însemnând și asta.Ce vreau să spun este că paralizez în momentul șocului. O fi bine, o fi rău... cine mai știe? Concret, am fost invitată oficial la o întrunire pentru directori de teatre și instituții publice de cultură, sub genericul „Vocea teatrului licean bucureștean”. Lucru mare, oficiali. Chestiuni importante la ordinea zilei.Ajung cu câteva minute mai devreme.Directori, consilieri, reprezentanți: autoritățile.Pășesc zâmbitoare către colegii mai mari, să-i salut, să le dau binețe.Și iată ce-mi aud urechile: „Hai s-o facem așa, jid…” - ooops, eu n-am voie să scriu cuvântul acela (că-mi șterge FaceBook postarea), este permisă doar pronunțarea..." a scris Maia Morgenstern

Maia Morgenstern, jignită în mod grav: "Am încremenit"

Actrița spune că nu a putut ierta o asemenea jignire care a afectat-o profund. Mai mult decât atât, nimeni n-ar fi reacționat și nu i-a luat apărarea în fața jignirii.

"Am încremenit. Ce-ați spus? Răspunsul a venit promt, relaxat: „Hai, nu te mai supăra. Am spus așa în glumă...”Nu, nu pot să nu mă supăr! Nu când îl pronunță oameni de cultură. Nu când este pronunțat într-un cadru oficial. Și nimeni n-a părut deranjat.În afară de mine, căci am ajuns, normal, să mă simt eu deplasată că m-a lovit o scîrbă fără margini.Nu. Nu accept! E grav. E urât. Sunt rănită.Tremur," a mai spus Maia Morgenstern. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel