MAI anunță "transferul" lui Messi. Replică GENIALĂ a internauților: "Mai bine îl aduceți pe Vlad Țepeș"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Știrea că Lionel Messi va părăsi FC Barcelona la finalul anului a făcut înconjurul lumii. Ministerul Afacerilor Interne din România nu a ratat momentul și a anunțat "transferul" celebrului fotbalist. 

Reprezentanții MAI anunță un posibil transfer al lui Lionel Messi, într-un mesaj în care că atrag atenția asupra faptului ca regiunea Cataluna din Regatul Spaniei este pe lista zonelor "galbene", pentru care se impune carantina. Mesajul a devenit rapid viral, fiind distribuit de peste 1.000 de ori în câteva ore. 

Iată mesajul:

"Mulțumim pentru înțelegere, Leo Messi!
Pentru toți cei care ne-ați întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă informăm că în acest moment în MAI nu sunt în desfășurare concursuri de angajare din sursă externă.
Daca alte cluburi își doresc transferul fotbalistului argentinian, vă informăm că acesta nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină.
Așa după cum știți regiunea Cataluna, din Regatul Spaniei, este pe lista țărilor/zonelor pentru care se impune această măsură, iar Leo va trebui să se conformeze.

IMPORTANT
Vă readucem aminte că această listă pentru care se impune măsura carantinării la domiciliu sau locația declarată (14 zile), la sosirea în România, o puteți găsi la adresa:

http://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19/1928-lista-state-cu-risc-epidemiologic-ridicat-17-08-2020/file "

lionel messi transfer MAI

Internauții nu au ratat șansa să glumească pe tema acestui "transfer'.

"Mai bine ati incearca transferul lui Vlad Tepes,cred ca ar prinde primul 11 foarte repede si fara carantina", scrie un internaut, în timp ce un altul aduce aminte de faimoasa geacă de piele purtată de Marcel Vela: "Frumos era ca Messi sa apară cu geaca de piele." 

Au fost și utilizatori care au taxat gluma.

"Ne mai explicați și nouă cum este cu interlopii? Ne scăpați de ei? Sau noi rămânem proștii care plătim taxe, peste taxe, și observăm cum rămâneți totuși prietenii ultimilor scursuri?”, scrie un internaut. 

„MAI face mișto de noi???? WOW!!!! În ce țară trăim?!?!?”, întreabă un altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel