MAE, avertizare de călătorie în Italia: Grevă generală în transportul feroviar, aerian, maritim și local

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru românii care se află sau urmează să ajungă în Italia. Luni, statul italian va fi afectat de o grevă generală, relatează Mediafax.

Ministerul Afacerilor Externe din România informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Italiană că, luni, mai multe organizații sindicale vor organiza o grevă generală. Protestul va ține 24 de ore și va afecta serviciile publice și private din domeniul transporturilor, activitatea mai multor instituții publice, școli și administrația de stat.

„Sunt preconizate perturbări la nivelul transportului feroviar, aerian, maritim și al transportului local. În ceea ce privește transportul regional și local, sunt asigurate serviciile esențiale între orele 07:00-10:00, respectiv 18:00-21:00. De asemenea, în principalele orașe italiene sunt anunțate manifestații”, anunță MAE.

Pentru mai multe informații cu privire la serviciile afectate de greva generală, cetățenii români sunt rugați să consulte site-urile Ministerului italian al Infrastructurii și Transporturilor, ale administrațiilor publice implicate și ale companiilor de transport cu care intenționează să se deplaseze. Cetățenii români pot solicita și asistență consulară, precizează MAE.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel