Mădălina Ghenea, despre bijuteriile furate de pe un aeroport din Italia: „Aveau o valoare de 1 milion de euro. „N-am dormit și n-am mâncat de trei zile, sunt șocată”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Actrița și modelul Mădălina Ghenea vorbește despre furtul de la aeroportul Fiumicino din Italia: „Nu am dormit și nu am mâncat de trei zile, s-au întâmplat lucruri ciudate”.

„N-am dormit și n-am mâncat de trei zile, sunt șocată. Nu a fost un furt, ci o operațiune planificată. Sunt prea multe lucruri ciudate care se adună”. Mădălina Ghenea trăiește încă un șoc la câteva ore după furtul suferit pe aeroportul din Fiumicino. Un cărucior de cabină cu 30 de obiecte prețioase, bijuterii, diamante și multe altele. Valoare estimată, în jur de un milion de euro.

„Mă întorceam de la Riad, unde participasem la un eveniment al prestigioasei reviste Hia. Dar în loc să aterizez la Milano așa cum era planificat, cu 24 de ore mai devreme mi-am schimbat planurile de a primi Premiul Magnifica la Roma. Excursie la clasa business organizată de Hia cu una dintre cele mai importante companii aeriene din lume care includea mașina cu șofer deja rezervată la sosire. Nu comunul Ncc, ci unul dedicat mie, parcat într-un teren rezervat, departe de zona taxiurilor”, povestește românca.

Întrebată unde a avut loc furtul, Mădălina Ghenea spune că „într-o zonă practic nepăzită. Mașina era parcată lângă perete, iar căruciorul bloca accesul terților. Căruciorul a fost în acel moment încărcat de șofer în dubă. Am ținut tot timpul căruciorul sub control, în acel moment șoferul îl încărca în dubă. Hoțul s-a mișcat calm, fără a forța. Netulburat. Eu am alergat după el țipând, dar la o răscruce de drumuri nu am putut să înțeleg în ce direcție a plecat atunci sau dacă îl aștepta un complice”.

Mădălina Ghenea spune că nu vrea să acuze șoferul de asta, „poate că era obosit, distras, dar și eu tocmai mă întorsesem dintr-o călătorie de 18 ore”.

 

„Mesaje ciudate, încercări de a-mi sabota cariera și imaginea…”

 

„Am sunat la 112 și apoi m-au ajutat niște fotbaliști (așa mi-au spus) care erau acolo cu familiile lor. Au fost drăguți. I-au spus șoferului să nu țipe la mine și m-au îndrumat la secția de poliție pentru a denunț. Era aproape ora închiderii și am alergat până la capăt. Ar trebui să existe filmări video”, a mai povestit românca.

Se pare că nu există imagini de pe camerele de supraveghere întrucât „mașina era parcata în singurul punct orb, unde hoțul nu s-ar fi putut afla întâmplător. Am depus plângere și au început cercetările”.

„Înainte de solicitarea mea de modificare a rezervării, persoana care organizează călătoria m-a informat că cineva a încercat să-mi schimbe zborul, schimbare pe care nu am solicitat-o. De parcă cineva ar fi intrat în sistem în numele meu sau ar fi vrut să mă monitorizeze”, a precizat Mădălina Ghenea.

Totodată, actrița mai susține că au avut loc mai multe episoade de acest gen în ultimii opt ani. „Mesaje ciudate, încercări de a-mi sabota cariera și imaginea… Mă gândeam la situații separate, dar punându-le în concordanță și cu acest furt, se bănuiește că este mereu aceeași persoană”.

Întrebată dacă se întâmplă des să călătorească cu articole de această valoare, Mădălina Ghenea a spus că „la serviciu sunt obișnuită să călătoresc constant, în Italia și în străinătate, și de obicei aduc cu mine haine, bijuterii, genți de branduri cunoscute etc. Cu unele dintre acestea nu sunt doar ambasadorul mărcii, dar am organizat și campanii de publicitate cu compania mea de producție. Toate brandurile cu care lucrez îmi cunosc atenția și profesionalismul și au încredere în mine pentru că văd scrupul cu care îngrijesc creațiile lor. Eram liniștită, era un bărbat care mă aștepta la palier să mă însoțească, totul era sub control. Cel puțin așa credeam”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel