Macovei: Toader trebuie să PLECE acasă, la fel și "Iordache-Altă întrebare"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Europarlamentarul român Monica Macovei este de părere că Tudorel Toader trebuie să plece acasă, după palma usturătoare primită de la Comisia de la Veneția, la fel și "Iordache-Altă întrebare", cel care conduce comisia parlamentară specială de modificare a legilor din domeniul justiţiei. 

Europarlamentarul român Monica Macovei este de părere că Tudorel Toader a primit "cea mai puternică palmă" de la Comisia de la Veneția și că actualul ministru al Justiției trebuie să plece acasă, la fel și "Iordache-Altă întrebare".

"Palma usturătoare primită de la Comisia de la Veneţia trebuie să oprească distrugerea justiţiei de mafia PSD&ALDE

Tudorel Toader a primit cea mai puternică palmă: Comisia de la Veneţia cere renunţarea la mutilarea Codurilor penale în favoarea infractorilor.

Mai exact, Comisia de la Veneţia a remarcat că modificările aduse infracţiunilor de corupţie - abuz în serviciu, dare de mită, trafic de influenţă şi delapidare - şi modificările aduse prescripţiei şi mărturiei mincinoase slăbesc lupta anticorupţie. Modificările aduse Codului de procedură penală trebuie remodificate si ele! Tot coşmarul pe care noi îl trăim acasă, noaptea, ca hoţii şi acum ziua, ca hoţii este şi pe masa Comisiei de la Veneţia. 

Până şi soluţia lui Toader de a amâna noile criterii de pensionare a magistraţilor a fost primită negativ de Comisia de la Veneţia, care cere abrogarea acestei prevederi.

Toader trebuie să plece acasă! La fel şi Iordache-Altă întrebare care conduce comisia parlamentară specială de modificare a legilor din domeniul justiţiei. 

Toader se scufundă în mlaştina penibilului: ca să scape de orice vină, zice acum că nu el a propus modificările la Codurile penale. Mai este şi laş! Şi se ţine şi de scaun! 

Bruxelles, Strasbourg, toate capitale europene şi de peste ocean văd ce face coaliţia toxică PSD&ALDE. Dragnea şi Tăriceanu nu mai pot păcăli pe nimeni. 

Nu mai merge ca PSD&ALDE să conducă România în interesul propriu. Ori o conduc pentru oameni, ori au trădat-o!", este comunicatul emis de Europarlamentarul român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel