Mașină scumpă căutată în ITALIA, apărută „peste noapte“ în România

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un autoturism de peste 140.000 de lei, declarată cu doar o zi înainte în Italia drept bun de confiscat, a fost identificat în România.

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial a Poliției de Frontieră Maramureș au indisponibilizat un autoturism marca Audi Q3, în valoare de 140.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile din Italia.

Ieri, 13 noiembrie a.c., în jurul orei 12.30, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de competență, un echipaj din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș a identificat pe o stradă de pe raza orașului Borșa, un autoturism marca Audi Q3, an de fabricaţie 2017.

Cu ocazia unor verificări specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este semnalată, în bazele de date, ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Italia, cu doar o zi înainte.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 140.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș până la finalizarea cercetărilor, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel