Ludovic Orban: „Unirea provinciilor românești prin autostrăzi, unul din obiectivele prioritare”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Facebook Rareș Bogdan
Facebook Rareș Bogdan

Premierul Ludovic Orban a spus, de Ziua Națională, la Alba Iulia, răspunzând întrebării unui ziarist, că unirea celor trei provincii românești prin autostrăzi este unul dintre obiectivele prioritare.

Întrebat de un ziarist, la Alba Iulia, unde a participat la festivitățile de Ziua Națională, când vor fi unite cele trei provincii românești prin autostrăzi, premierul Ludovic Orban a spus că acesta este unul dintre obiectivele prioritare.

„Este unul din obiectivele noastre prioritare. Autostrada de pe coridorul IV Pan-european, cele cinci tronsoane de la Piteşti la Sibiu sunt. De asemenea, Autostrada Unirii, cum îi spunem noi, autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni, şi nu numai Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni, ci şi legătura cu graniţa de vest, de asemenea, reprezintă o prioritate. Tot printre priorităţi, reprezintă o prioritate tot zero realizarea tronsonului de autostradă Comarnic-Braşov", a declarat Ludovic Orban.

Șeful Executivului a mai spus că 1 decembrie este „simbolul românilor" și că „fiecare român are șansa să reușească în viață în țara lui".

„1 decembrie este simbolul unității românilor, simbolul unor realizări spectaculoase și ar trebui să reprezinte imboldul gândirii, simțirii și acțiunii fiecărui român, acum și pe viitor. România poate avea un destin măreț, România are șanse să obțină respect, aprecierea partenerilor noștri și fiecare român are șansa să reușească în viață în țara lui", a mai declarat premierul.

Ludovic Orban a participat duminică, la Alba Iulia, la ceremoniile militare de depuneri de coroane, la tradiționalul moment al primirii soliilor Cetăților de Scaun și la defilarea militară. Premierul, însoțit de oficialități, a trecut printre oameni, a stat de vorbă cu unii, a dat mâna cu alții și a făcut poze cu toți cei care i-au cerut să se oprească pentru câteva momente.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel