Ludovic Orban tranșează „culmea tupeului“: „Numirea lui Daea la Ministerul Agriculturii arată 'lanţul slăbiciunilor' din PSD“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Orban: Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva la preşedinţia României; m-am hotărât să candidez eu
Orban: Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva la preşedinţia României; m-am hotărât să candidez eu

Liderul Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, afirmă că ce s-a întâmplat la Ministerul Agriculturii după plecarea lui Chesnoiu și numirea lui Daea este ”culmea tupeului pesedist“. 

Fostul premier Ludovic Orban, afirmă că ce s-a întâmplat la Ministerul Agriculturii - unde fostul ministru Adrian Chesnoiu (PSD), este cercetat de DNA pentru că ar fi încercat să influenţeze concursurile de ocupare a unor posturi de conducere - arată 'lanţul slăbiciunilor'  din PSD.

În opinia sa, ”culmea tupeului pesedist este atinsă la decizia de stabilire a înlocuitorului lui Chesnoiu”, Petre Daea, audiat şi el ca martor în dosar și suspectat că a intervenit la rândul său „pe lângă Chesnoiu”. 

Ludovic Orban tranșează „culmea tupeului“

 

”Ce s-a întâmplat la Ministerul Agriculturii arată „lanţul slăbiciunilor” din PSD. Adrian Chesnoiu şi-a dat demisia din funcţia de ministru pentru că este anchetat de DNA că a „mânărit” 4 concursuri de angajare în funcţii de conducere din cadrul ministerului pentru a favoriza angajarea unor piloşi.

Ce a făcut Chesnoiu (şi fac, în general, demnitarii PSD fără să fie prinşi) arată de ce PSD a impus adoptarea unei astfel de legi. Pentru ca nu cumva să acceadă în funcţii publice alţi oameni decât cei pe care îi vor ei. Pentru ca nicio angajare să nu se facă atunci când PSD nu este la guvernare. Pentru ca administraţia să fie în continuare populată doar de pilele pesediştilor”, consideră fostul prim-ministru.

Ludovic Orban: „Numirea lui Daea la Ministerul Agriculturii arată 'lanţul slăbiciunilor' din PSD“

 

Orban consideră că este ”culmea tupeului pesedist” înlocuirea lui Chesnoiu cu Petre Daea. ”Ministrul care a trebuit să plece pe motiv că a trucat concursuri de angajare este înlocuit cu un ministru care este chiar unul dintre cei care au intervenit pe lângă Chesnoiu ca să îl determine pe acesta să abuzeze de funcţie pentru a truca concursurile. Pe lângă că „nea Petrică” este băgat în acest dosar, el este celebru şi pentru nonşalanţa cu care a recunoscut că şi- a angajat fiica la ministerul pe care îl conducea, un caz de nepotism scandalos tocmai pentru absenţa oricărui sentiment de culpabilitate din partea fostului şi actualului ministru al agriculturii”, afirmă Ludovic Orban.

”Cu astfel de miniştri să nu ne mirăm că administraţia este din ce în ce mai plină de habarnişti piloşi, plătiţi cu bani foarte mulţi, care nu fac nimic pentru cetăţean, neavând alt scop decât acela de a face servicii politice şi electorale pentru partidul-stat”, conchide fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel