Ludovic Orban: "Nu s-au făcut autostrăzi pentru că au existat înțelegeri subterane cu firmele care au executat lucrările"

Narcis Popa |
Data publicării:

Premierul Ludovic Orban acuză că lucrările majore de infrastructură din România au fost sabotate de-a lungul timpului de proprii reprezentanți ai Guvernului României. 

Ludovic Orban acuză că au existat înțelegeri subterane între constructori și reprezentanții Guvernului României. 

"De multe ori au existat tot felul de înțelegeri subterane între diferiții reprezentanți ai beneficiarului, din Ministerul Transporturilor, din Compania de Autostrăzi, CFR Infrastructură cu constructorii, care au permis ca lucrările să se întindă pe perioade foarte lungi. Nu s-au reziliat contractele atunci când companiile nu și-au onorat condițiile contractuale și realitatea este și cifrele dovedesc că de multe ori a existat o instabilitate în managementul la Ministerul Transporturilor. Durata medie a unui mandat la Transporturi este de un an și trei luni. Trei luni îți trebuie doar să înțelegi foarte bine Ministerul, care este complex, are peste 40 de entități în coordonare. De asemenea, proiectele de infrastructură sunt foarte complexe, despre care trebuie să știi foarte multe lucruri astfel încât să poți să asiguri un management performant,"  a declarat Ludovic Orban la dezbaterea online “Upgrade România - Investițiile, motorul de pornire a economiei“, organizată de trustul de presă DC Media Group. 

Video:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel