Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere. Este cel mai sărac premier

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Premierul Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere la o lună de la preluarea mandatului. Potrivit documentului consultat, premierul deține o casă de vacanță, un autoturism fabricat în 2007. Șeful Executivului a încasat în 2018 peste 37.000 de lei din servicii de consultanță tehnică.

Potrivit documentului publicat pe site-ul oficial al Guvernului, Ludovic Orban deține împreună cu soția sa o casă de vacanță de 200 mp, dobândită în anul 2014 printr-un contract de vânzare. Totodată, în declarația de avere este trecut și un autoturism Volkswagen Passat fabricat în anul 2007.

Premierul a declarat că soția sa, Mihaela Orban, deține două conturi în bancă. Un cont a fost deschis în anul 2010 la Raiffeisen Bank și are sold/valoare la zi de 5.535,57 euro. Celălalt cont al soției a fost deschis tot în anul 2010, la BCR, iar valoarea la zi este de 6.275,17 euro.

La capitolul bani în conturi bancare, Orban a completat că soția sa deține peste 11.800 de euro, la două bănci: Raiffeisen și BCR.

La capitolul venituri realizate în ultimul an fiscal încheiat, Ludovic Orban a declarat că a încasat bani din consultanță tehnică de la două firme. Astfel, în anul 2018, Orban a încasat de la Revicond Canaltech SRL 28.356 lei (net) din consultanță tehnică, iar de la S.C.P Doru Trăilă și Asociații a primit 9000 lei net, tot din servicii de consultanță tehnică.

Potrivit documentului consultat, Ludovic Orban nu are bijuterii de valoare și nici împrumuturi în bănci.

Declarația de avere a fost publicată pe site-ul Executivului pe 3 decembrie, la o lună de la preluarea mandatului de premier.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel