Ludovic Orban dezminte zvonurile: "Niciun parlamentar PNL nu a votat pentru moţiune"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Ludovic Orban neagă că au existat și voturi pentru moțiune din partea parlamentarilor PNL, spunând că sunt zvonuri și că toți liberalii au votat „corect”. El a zis că votul a fost monitorizat și că nici în cazul senatorului Eleonora Hărău nu există îndoieli, PNL nu a votat „nici măcar din greșeală”.

„Niciun parlamentar PNL nu a votat pentru. Noi am avut o decizie, am monitorizat votul și toți parlamentarii PNL au votat corect. Cu zvonuri și informații pe surse m-am lămurit”, a zis Ludovic Orban.

Președintele PNL a motivat răspunsul, cum că a existat posibilitatea să se verifice votul la fiecare parlametar

„De altfel, calculul arată foarte clar cine a votat. (...) Pe lângă filmare, am avut reprezentanți din partea grupurilor parlamentare care urmăresc derularea procedurii de vot”, a precizat el.

Întrebat de Eleonora Hărău, despre care se presupune că ar fi votat, fără să vrea, moțiunea, el a zis că „nici măcar din greșeală, nici măcar în cazul doamnei senator. Parlamentarii PNL au votat împotriva moțiunii de cenzură”.

Senatorul PNL Carmen-Eleonora Hărău ar fi votat, miercuri, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Ea este secretar în grupul parlamentar al PNL din Senat și este aleasă în circumscripția electorală Hunedoara, pe listele PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel