Ludovic Orban a vorbit la telefon cu peste 1300 de liberali, înainte de Congres

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Ludovic Orban si Florin Citu
Ludovic Orban si Florin Citu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi susţinătorii săi la preşedinţia partidului au vorbit la telefon, în ultima săptămână, cu peste 4.200 de delegaţi care urmează să participe la Congresul PNL pentru obţinerea sprijinului candidaturii pentru un nou mandat, au precizat surse din echipa lui Orban.

Conform surselor citate, de luni până vineri, "echipa lui Ludovic Orban, la nivel de lideri de filiale, parlamentari sau candidaţi pentru Biroul Executiv, au desfăşurat o campanie de call-center în rândul delegaţilor PNL pentru susţinerea candidaturii la preşedinţia PNL".

Personal, Ludovic Orban a reuşit să vorbească la telefon, în această perioadă, cu 1.300-1.400 de persoane, arată sursele menţionate.

Potrivit evaluării făcute, până la acest moment, de echipa Orban, la Congres vor fi 2.700-2.850 de voturi în favoarea actualului preşedinte.

Liberalii se reunesc în congres, sâmbătă, pentru a alege noul preşedinte al PNL, dintre actualul lider, Ludovic Orban, şi premierul Florin Cîţu. La reuniunea liberalilor, care se va desfăşura la Romexpo începând cu ora 11,00, sunt aşteptaţi 5.000 de delegaţi din toată ţara. Preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat şi el prezenţa la Congresul PNL, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel