Ludovic Orban, după ce ar fi fost îmbrâncit de bodyguarzi: "Nu am fost lăsat pe scenă. Poate nu m-au recunoscut"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că marţi, la alegerile interne de la organizaţia Sectorului 4, nu a fost lăsat, la un moment dat, să intre pe scenă şi a adăugat că de când este în PNL nu a văzut bodyguarzi care să fie implicaţi în procesul de organizare a votului.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, ce s-a întâmplat marţi la alegerile interne de la PNL Sector 4, Orban a spus: "Ce s-a întâmplat nu este corect. De când sunt eu în PNL nu am văzut bodyguarzi care să fie implicaţi în procesul de organizare, de votare, la organizarea procedurii de votare. Aş prefera să nu vă povestesc. Evident că bodyguarzii care păzeau scena nu m-au recunoscut în primă fază şi nu m-au lăsat să intru pe scenă. (...) Eu nu am acceptat prezenţa bodyguarzilor şi până la urma bodyguarzii şi-au văzut de treabă, după intervenţia mea, într-un timp, dar cu o mare rezistenţă din partea colegilor mei. Dar este un amănunt pe care nu vreau să îl comentez. Eu sunt o garanţie că nu e nevoie de bodyguarzi atunci când se organizează alegeri interne".

Citeşte şi: Ludovic Orban, îmbrâncit de bodyguarzi chiar la sediul PNL

Orban a mai spus că Emil Boc nu mai era la eveniment atunci când a avut loc incidentul.

Potrivit presei, marţi, la evenimentul de alegeri interne de la PNL Sector 4, Ludovic Orban ar fi fost îmbrâncit de bodyguarzii care ar fi fost aduşi la eveniment de tabăra lui Florin Cîţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel