Luare de ostatici la Paris. Intervenţie de urgenţă

Mihai Ciobanu |
Data actualizării: | Data publicării:

Două persoane au fost luate ostatice în capitala Franței, Paris.


Update Bărbatul care a luat mai mulţi ostatici într-o clădire din Paris a fost arestat.Forţele de securitate franceze l-au arestat marţi pe bărbatul care luase mai mulţi ostatici într-o clădire din centrul Parisului, a informat ministrul de Interne, Gerard Collomb, citat de EFE. 

"Individul a fost arestat iar ostaticii sunt în afara pericolului", a scris Collomb pe Twitter, salutând forţele de poliţie, în special unitatea de elită BRI, pentru profesionalismul şi reacţia lor. 

Prefectura de poliţie, citată de AFP, a indicat că doi ostatici au fost eliberaţi nevătămaţi în urma incidentului care a început în jurul orei locale 16,00 (14,00 GMT) într-un imobil de pe o stradă animată din centrul Parisului (arondismentul 10), relatează Agerpres.

Situaţie de criză la Paris după ce două persoane au fost luate ostatice de către un bărbat, într-un imobil din nordul Parisului, forţele de securitate deplasându-se la faţa locului, a precizat prefectura de poliţie pe Twitter, conform AFP.

Potrivit primelor elemente, un bărbat a declarat poliţiei că 'este înarmat şi ţine ostatice două persoane' de la ora locală 16.00, a precizat pentru AFP o sursă din cadrul poliţie, adăugând că 'situaţia este extrem de confuză'. Surse ale poliţiei au declarat pentru dpa că nu este luată în calcul ipoteza unui act terorist. 

Postul de radio France Bleu, citat de Agerpres, a relatat la rândul său, fără a-şi dezvălui sursele, că un bărbat care susţine că este înarmat cu o bombă şi un pistol ţine ostatice trei persoane. Bărbatul a cerut să fie pus în contact cu Ambasada Iranului, potrivit France Bleu şi ziarului Le Parisien, ambele precizând că unul dintre ostatici este o femeie însărcinată. 

Poliţiştii Brigăzii de căutări şi de intervenţii (BRI) de la Paris se află în prezent la faţa locului.

Revenim cu informații. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel