Lovitură DURĂ pentru Guvernul Dăncilă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Lovitură pentru Guvernul Dăncilă. Fondum Monetar Internaţional (FMI) ne anunţă că nu vom avea o creştere mai mare de 4%.  Bugetul de stat al României pe acest an este construit pe o creştere economică de 5,5%.

Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi-a revizuit estimările privind evoluţia economiei româneşti, atât în acest an cât şi anul viitor, ca urmare a moderării stimulentelor care au stat la baza creşterii robuste înregistrate în 2017, arată cel mai nou raport "World Economic Outlook", publicat de instituţia financiară internaţională.

 FMI şi-a revizuit, în jos, prognozele referitoare la avansul economiei româneşti până la 4% în 2018, cu 1,1 puncte procentuale mai puţin decât estima în primăvară.

Pentru 2019, FMI preconizează că România urmează să înregistreze o creştere economică de 3,4%, cu 0,1 puncte procentuale mai puţin decât estima în aprilie.

Bugetul de stat a fost construit pe o cifră de creștere economică de 5,5%, un nivel confirmat de Comisia Națională de Prognoză. Numai că instituția guvernamentală este singura atât de optimistă. Fondul Monetar Internațional a confirmat veştile proaste anunţate şi de alte instituţii - unele bănci vorbesc de o creştere economică de 3,8% în 2018., anunță realitatea.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel