Loredana, românca ucisă de soțul italian, ştia că va muri: „I-a spus că o va asasina”

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Loredana, românca împuşcată mortal la sfârşitul anului trecut la Vânju Mare, în județul Mehedinți, de către soţul italian putea fi salvată. 

 

Potrivit Antena 3, victima fusese amenințată, în trecut, astfel că românca ar fi știut că urmează să fie omorâtă de soț. Astfel, aceasta a şi cerut un ordin de protecţie.

Totul s-a întâmplat în urmă cu şase luni, când femeia de 43 de ani, le-a explicat judecătorilor de la Judecatoria Vaslui că viața sa este în pericol, întrucât fusese ameninţată.

În plus, ea le-a şi adus magistraţilor dovezi, potrivit cărora soțul său urma să o asasineze. Aceasta a relatat în fața instanței că bărbatul a ameninţat-o de mai multe ori. El a susținut că-şi va cumpăra un pistol şi o va împuşca. În plus, el o amenința că îi va ucide și tatăl, scrie Antena 3

În sala de judecată, bărbatul nu a putut fi prezent la emiterea actului de protecţie, deşi s-a încercat contactarea acestuia de mai multe ori. El plecase din România și se întorsese deja în Italia, unde avea permis legal de port-armă, potrivit româncei.

După cele șase luni, mai exact după două săptămâni de la expirarea ordinului de protecție, italianul s-a întors în România, la Vânju Mare și și-a ucis fosta soție. După ce a împuşcat-o în cap pe româncă, el a vrut să se sinucidă cu aceeași armă. Italianul a murit mai târziu, pe patul de spital. 

 

Loredana și Claudio au lăsat în urmă trei copii

 

Crima a avut loc în fața unui magazin central din oraș. Italianul de 73 de ani din Sardinia, fusese căsătorit cu Loredana patru ani. S-au despărțit anul trecut și de atunci bărbatul o amenințase în continuu. Bărbatul nu a putut accepta ideea separării și a venit după ea în România.

După o perioadă în care relația părea să funcționeze, la patru ani de la căsătorie, în 2020, Loredana a intentat divorț din cauză că bărbatul avea crize de gelozie și o amenința cu moartea.

Loredana a părăsit peninsula și s-a întors în România, unde și-a refăcut viața și, împreună cu actualul iubit, avea o firmă de pompe funebre. 

În noiembrie, bărbatul a venit în România. Avea un singur plan. A aterizat pe Otopeni și a mers direct la Vânju Mare, unde femeia se mutase de frica lui. Joi, Claudio a intrat în magazinul de pompe funebre pe care Loredana îl avea cu actualul iubit și a început să tragă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel