Loredana, o tânăra farmacistă a murit strivită de mașină. Sora ei face dezvăluiri incredibile: „S-a înecat în Dunăre“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Loredana, o tânără farmacistă de 26 de ani din Lugoj a avut parte de un sfârșit teribil. Ea a fost strivită de propria mașină, după ce a pierdut controlul volanului în zona Dealul Viilor, în apropiere de Lugoj.

Loredana avea o viață și o carieră în față. Dar destinul tragic a făcut ca firul vieții ei să se oprească la 26 de ani. Ea circula cu mașina din direcţia Lugoj spre Făget. La un moment dat a pierdut controlul volanului pe DN 68A, iar autoturismul Ford Fiesta pe care-l conducea a ieşit în afara şoselei şi s-a răsturnat, prinzând-o într-o capcană a morții.

Potrivit ISU, tânăra a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a derapat în afara părţii carosabile. Deși inițial s-a cezut că fata nu purta centură de siguranță și că autoturismul ar fi căzut peste ea după ce ar fi fost azvârlită afară, din impact, soroa fetei face afirmații de-a dreptul cutremurătoare.

Citește și: Loredana, o tânără farmacistă româncă, a murit strivită de propria mașină

(w670)

„Sora mea a murit cu centura pusă! Sora mea nu a zburat din masina. A rămas in ea, înecată in Dunăre. Când se termina firul vieții, se termina. Atât i-a fost sa fie. Dumnezeu sa dea putere familiei ei. Este extrem de greu pentru cei care rămân!“, a scris sora tinerei, Tina, în câteva răspunsuri pe care le-a dat celor care lăsu comentariipe pagina de Facebook a Loredanei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel