Locurile de muncă au fost îndemnate să renunțe la petrecerile cu tematică de Crăciun pentru a participa și persoanele care nu îl sărbătoresc

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Locurile de muncă au fost îndemnate să renunțe la petrecerile cu tematică de Crăciun pentru a participa și persoanele care nu îl sărbătoresc / Foto: Unsplash
Locurile de muncă au fost îndemnate să renunțe la petrecerile cu tematică de Crăciun pentru a participa și persoanele care nu îl sărbătoresc / Foto: Unsplash

O mulțime de locuri de muncă vor organiza petreceri de Crăciun de sfârșit de an în următoarele zile și săptămâni. Însă, birourile din Australia au fost îndemnate să evite să pună prea mult Crăciun în petrecere, pentru a putea participa și angajații care nu sărbătoresc.

După un an destul de agitat, angajații vor bea câteva băuturi, vor juca jocuri distractive, vor încerca să evite discuțiile de serviciu și vor ciocni un pahar pentru 2022.

Unii ar putea fi chiar forțați să se îmbrace după orice temă inventată de comitetul social și să fie nevoiți să se plimbe prin oraș arătând ca Moș Crăciun.

 

Petrecere de sfârșit de an, fără tematică de Crăciun

 

Cu toate acestea, birourile din Australia au fost îndemnate să evite să pună prea mult Crăciun în petrecerea de Crăciun.

Institutul Australian de Resurse Umane spune că locurile de muncă pot fi destul de diverse și s-ar putea să existe câțiva angajați care nu sărbătoresc sau nu recunosc Crăciunul.

Organizația spune că petrecerile de sfârșit de an ar trebui să fie incluzive, astfel încât "toată lumea să se poată bucura".

Directorul executiv al AHRI, Sarah McCann-Bartlett, a declarat (via News Corp): "Trebuie să ne amintim că, indiferent dacă se desfășoară în afara locului de muncă, este o extensie a locului de muncă și, prin urmare, angajatorii au obligația de a se asigura că locul de muncă este sigur și incluziv".

Ea a adăugat: "În loc să tematizați evenimentul în jurul Crăciunului, poziționați-l ca pe o sărbătoare de sfârșit de an. Ceea ce vreau să spun este să ne gândim la toți cei care vor participa și să nu ne gândim doar la Crăciun.

Avem o societate din ce în ce mai diversă și o forță de muncă diversă și există și alte sărbători religioase care au loc în această perioadă a anului. Și este foarte important ca cei care au alte religii, care sărbătoresc în moduri diferite sau care nu sunt deloc religioși să se simtă incluși".

 

Specialiștii îndeamnă firmele să încorporeze și alte tradiții la petrecerile de Crăciun

 

Nu trebuie să scăpați de toate elementele Crăciunului, dar ați putea încorpora alte religii, culturi sau tradiții în ziua cea mare.

Este posibil ca oamenii să nu pună un brad standard cu decorațiuni în casa lor în luna decembrie, iar AHRI spune că nu ar trebui să încercăm să îi forțăm să se îmbie la Crăciun dacă acesta nu se aplică în cazul lor.

Sarah McCann-Bartlett a îndemnat, de asemenea, oamenii să nu se distreze prea mult în timpul petrecerii, atunci când se apropie.

"În ultima vreme, angajatorii sunt cu siguranță mai conștienți de faptul că le reamintesc angajaților codul de conduită se aplică chiar și la evenimentele sociale, iar angajatorii au încercat să reducă consumul de alcool", a spus ea.

"Ceea ce vrem să facem este doar să le reamintim angajatorilor că există o serie de măsuri pe care le pot lua pentru a se asigura că nu există niciun fel de repercusiuni.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel