Locuri de muncă în Olanda: Vor să ANGAJEZE români

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

O firmă olandeză caută muncitori români. Salariul oferit este de 10.36 euro pe oră. 

O firmă olandeză caută în România, prin Serviciul de ocupare EURES, îngrijitori pentru terenurile de golf, oferind un salariu brut de 10,36 euro pe oră. Olandezii s-au orientat pentru moment către Agenția de Ocupare a Forței de Muncă din județul Mureș. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Mureş, Camelia Paşca, olandezii oferă 10 locuri de muncă ca îngrijitor teren de golf, fără a impune o calificare specială în domeniu, singurele cerinţe fiind ca aplicanţii să aibă peste 21 de ani şi să cunoască limba engleză. În rest, pentru salariul de aproximativ 1.660 euro pe lună, firma olandeză doreşte "persoane motivate, care prestează o muncă bună, şi care posedă îndemânare în utilizarea maşinilor de tuns gazon şi a altor maşini care se utilizează în această muncă."

CV european pentru aplicare 

"Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă şi îndeplinesc condiţiile din ofertă trebuie să depună un CV model Europass completat în limba engleză în format electronic, iar pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş, până în 28 aprilie", a precizat Camelia Paşca.

Tot ea a spus că mai există o ofertă, tot pentru zece locuri, şi tot în Olanda, pentru a deveni culegători de ardei. "Activitatea se va desfăşura într-o pepinieră modernă, se va lucra 38-45 ore/săptămână. Angajatorul oferă 9,59 euro brut/oră şi solicită ca aplicanţii să aibă peste 22 de ani şi să cunoască limba engleză."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel