Locuitorii orașului Odesa construiesc baraje din nisip împotriva rușilor, ascultând Bon Jovi - "It's my life" - VIDEO

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Locuitorii orașului Odesa construiesc fortificaţii din saci de nisip pentru a se putea apăra de atacurile ruşilor. Totul pe ritmurile piesei "It's my life" de Bon Jovi. Imaginile fac înconjurul lumii, după ce au fost distribuite chiar de către artistul american. 

Mobilizare incredibilă a ucrainenilor din Odesa. Zeci de localinici se pregătesc de atacurile armatei ruse construind baricade cu saci de nisip, pe celebra melodie "Its my life", a lui Bon Jovi.   

În timp ce munceau cot la cot, un tânăr i-a ajutat cu atmosfera și le-a cântat tuturor la tobe. Imaginile au ajuns pe Facebook, chiar pe pagina lui Bon Jovi, care este un susținător al Ucrainei.

”Asta este pentru cei care nu cedează. Odesa. Ucraina” - a scris artistul american, care și-a încheiat mesajul cu urarea "Slava Ucraini”, care înseamnă ”Glorie Ucrainei”, fiind salutul național al acestei țări.

VIDEO

 

Arnold Schwarzenegger a transmis un mesaj soldaților ruși

 

În urmă cu o săptămână, actorul Arnold Schwarzenegger s-a adresat rușilor prin intermediul unui mesaj video anunțându-i că vrea să le spună adevărul despre războiul din Ucraina.

Celebrul actor susține că rușii l-au inspirat și de aceea dorește să le spună adevărul. Guvernul rus îi înșeală pe cetățeni și pe soldați, crede Schwarzenegger care mai spune „acesta nu este un război de apărare, este un război ilegal."

În mesajul video publicat pe Twitter, Arnold Schwarzenegger s-a adresat și soldaților ruși.„Viețile voastre, viitorul vostru sunt sacrificate pentru un război fără sens condamnat de întreaga lume”, a adăugat celebrul actor.

Schwarzenegger s-a născut în Austria și a povestit că tatăl său a luptat la Leningrad în timpul celui de al Doilea Război Mondial. Ulterior, acesta și-a petrecut viața luptându-se cu durerile fizice și cu traumele psihice provocate de experiența războiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel