Liviu Pleșoianu, atac DUR - „Toți cei care o țineți în brațe pe Dăncilă sunteți PĂRTAȘI“. „Birchall NU e un 'cal troian'"

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu vorbește în termeni critici despre numirea Anei Birchal la Justiție.

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu o critică în termeni duri pe Viorica Dăncilă, pentru desemnarea Anei Birchall în funcţia de ministru al Justiţiei, imediat după europarlamentare. El spune că Ana Birchal NU este un Cal trian, căci acesta ar fi un dar neașteptat, pe când numirea sa a fost una previzibilă.

Criticile lui Pleşoianu vin în contextul în care Ana Birchall a anunțat, marți, că grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, precizând că ”sunt două concluzii și niciuna nu susține funcționarea în această formă a acestei instituții".

 

„Toți cei care o țineți în brațe pe Dăncilă sunteți părtași! Cine a propus-o pe Birchall la Justiție la doar două zile după europarlamentare? Sublima DĂNCILĂ! Iar fonfleul de imagine cu remanierea nu a ținut decât la naivi. Orice om zdravăn la cap și cu neuroni funcționali înțelege imediat că era CLARĂ acceptarea nedistinsei Birchall la Justiție și la fel de CLARĂ neacceptarea doamnei Gârbovan la aceeași Justiție. Așa că să se abțină de la plânsete care dau bine la TV și doamna Dăncilă, și cei care o țin în brațe. Faptul că Birchall e ministru la Justiție e doar din vina VOASTRĂ! Asumați-vă!

Ce credeați că o să facă Birchall după ce o propune Dăncilă și o numește Iohannis la Justiție? Era absolut evident că primul lucru va fi încercarea de desființare a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție! Azi, tocmai a recunoscut asta și a solicitat, imperativ, închiderea Secției!

Imediat după europarlamentare (unde a tăiat și a spânzurat STS pentru că așa a stabilit Dăncilă prin OUG!), Dăncilă ne-a spus că nu comentează condamnarea lui Dragnea (la fix o zi după alegeri) și că nici despre Statul Paralel nu știe nimic "pentru că a fost plecată nouă ani din țară" (deși strigase cu un an în urmă împotriva... Statului Paralel la marele miting împotriva... Statului Paralel). La doar două zile după europarlamentare, Dăncilă a propus-o pe Birchall la Justiție... Între timp, a dat OUG pentru ca tot STS să se ocupe și de alegerile prezidențiale...“, a sxris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Ulterior, el a adăugat un alt comentariu pe pagina sa de Facebook.

Nu, Birchall NU e un "cal troian"! Un "cal troian" e un dar otrăvit, e ceva la care nu te aștepți. În ce o privește pe Birchall, totul era însă cât se poate de limpede, DE ANI, nu de zile! Despre ce face chiar acum Birchall am vorbit PUBLIC imediat ce am aflat că va fi propusă de Dăncilă#2 pentru portofoliul Justiției. Cu toate acestea, doamna Dăncilă#2 a propus-o... Ca atare, situația în care ne aflăm i se datorează!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel