Liviu Dragnea îl ATACĂ pe Klaus Iohannis. "Trebuie să răspundă pentru casele furate"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Liviu Dragnea îl amenință pe Klaus Iohannis cu pușcăria. Prezent la mitingul PSD, liderul partidului aflat la guvernare a spus, printre altele, că nu înțelege ce are președintele României cu el și cu PSD. 

Liderul PSD a transmis că președintele României trebuie să răspundă pentru "abuzurile" din ultima perioadă. 

"Ăsta este PSD. Ăsta este partidul pe care Iohannis vrea să-l distrugă. Ăsta este visul de zi și noapte al lui Iohannis. Este îngrozit. M-au întrebat mulți ce are Iohannis cu mine, cu Guvernul nostru. Păi, oameni buni, am început să arătăm toate abuzurile din această țară", a transmis liderul PSD. 

Mai mult decât atât, Liviu Dragnea a spus că nu înțelege ce are Klaus Iohannis cu el, dar nici ce are sistemul cu ei. Când vorbea despre Klaus Iohannis, un român aflat în mulțime a strigat: „Să meargă în Germania!”

Imediat, Dragnea a venit cu o replică: „Să meargă în Germania? Poate pleacă la Miami. Costa Rica? Numai destinaţii frumoase. Nu poate rămâne în ţară să dea socoteală pentru toate blocajele, pentru toată ura, pentru toată dezbinarea? Nu la Miami trebuie să plece. Trebuie să răspundă pentru casele furate. Şi el, şi ăia care îl sprijină”, a mai spus Liviu Dragnea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel