Cătălin Ivan publică scrisoarea unui angajat ANAF: Dl Dragnea ne cântă și ne tot asimilează cu "STATUL PARALEL", vrea capul nostru...

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a făcut public pe Facebook un mesaj primit de la un angajat ANAF, care denunță presiunile făcute de Liviu Dragnea.

Iată ce a scris Cătălin Ivan pe Facebook

"Ce face poate cel mai corupt politician pe care l-a avut România când pune mâna pe putere? Se asigură că nu va fi prins și că rămane cu banii furați.
Pun mai jos un mesaj primit zilele trecute și voi reveni cu mai multe informații despre cum Liviu Dragnea, încet dar sigur, elimină orice posibilă încercare, oricât de timidă, a instituțiilor statului de a-l întreba despre sursele luxului în care trăiește.


“Bună ziua Dl Ivan!
Mă numesc ....., inspector antifrauda din cadrul Directiei de Combatere a Fraudelor, direcție din cadul Direcției Antifrauda din ANAF. Suntem reglem de OUG 74/2013 si HG 520/2013. Functionam în cadrul Parchetelor din anul 2014 luna februarie, am lucrat din greu cu toții, cei 300 inspectori, pentru a soluționa dosare de criminalitate economica. Incepand din iarnă, Dl Dragnea ne cântă și ne tot asimilează cu "statul paralel", vrea capul nostru pentru că ne-am implicat în această lupta. Acum, și Teodorovici ne vrea out off ANAF, ptr că, citez, suntem "îndoctrinati". Suntem majoritarea oameni integri și specializati, cu cariere și cărti de vizită serioase. Acum fierbem cu grija pierderii locului de muncă, Min Public nu ne vrea și n-are cum să ne preia făra reglementare legală, iar Ministerul Finantelor Publice a declarat deschis că nu ne vor. Tot pentru că prin munca noastră am deranjat interese și rețele infracționale, nefiind la comanda lor politică. Dle Ivan, suntem puțini, 300 de inspectori, nu ne apără nimeni, suntem disperați că vom rămâne pe drumuri.
Strigați și pentru noi și despre noi Dl Ivan, vă rugăm mediatizati importantul rol al nostru, dacă considerați că merita.
Vă multumim, mult succes!”

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel