Lista țărilor pentru care se impune carantină și izolare în România. Legea a intrat în vigoare

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Institutul Național pentru Sănătate Publică va face cunoscută astăzi noua listă pentru care se impune carantina și izolarea. 

Conform primelor informații, se pare că Turcia va intra pe lista verde, astfel că românii care se duc în concediu și se întorc din această țară nu vor mai fi obligați să stea în carantină și izolare. Lista va fi publicată pe StiriDiaspora.ro imediat ce va fi făcută publică de Institutul pentru Sănătate Publică. La ultima actualizare, (click pentru a o vizualiza) cea din urmă cu o săptămână,  pe listă se aflau 32 de țări membre ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European și 12 state din afara UE pentru care nu se recomanda intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România. 

România, pe lista neagră a 20 de state europene

Situația este mai gravă în ceea ce privește România pentru că în prezent, nu mai puțin de 20 state din Europa interzic accesul românilor sau impun restricții la intrarea pe teritoriul lor din cauza numărului mare de infectări. Printre acestea se numără: Austria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel