Lider USR-PLUS, replică ACIDĂ la atacurile lui Victor Ponta: "Când n-ajungi la struguri, spui că-s acri"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Dragoş Tudorache, co-președintele delegației USR-PLUS în Parlamentul European, îi dă o replică lui Victor Ponta după ce a spus despre Dacian Cioloş că luptă pentru Franţa în Parlamentul European.

"Când n-ajungi la struguri pentru că statura publică nu-ți mai permite, spui că-s acri și sigur îi culege altcineva cu mâini străine.

Așa și Victor Ponta.

Citeşte şi: Discuţie pe Facebook între Oana Pellea, Dacian Cioloş şi Marius Manole. Totul a pornit de la o pereche de CIORAPI

Când europarlamentarii lui Ponta sunt în cel de-al doilea grup ca mărime din Parlamentul European, iar primul grup este PPE, să spui că din cauza celui de-al treilea grup nu a fost numit și un est-european în poziții-cheie ale Uniunii Europene înseamnă să înțelegi politica doar de la Prut până la Nădlac", a scris Dragoş Tudorache, pe pagina sa de Facebook.

Tot într-o postare pe reţelele de socializare, Victor Ponta a vorbit despre negocierile de la Bruxelles, în care Dacian Cioloş, spune el, ar fi ţinut cu Franţa.

"Nu este de ras - este de plans! Dacian Ciolos a negociat si a luptat ( ca de obicei ) pentru tara lui - Franta! Problema noastra este cine negocieaza si cine se lupta pentru Romania!

Marea negociere pentru principalele posturi de conducere la nivelul Uniunii Europene a dus la un rezultat trist - nicio persoana nascuta si crescuta in Estul Europei ( sau in oricare dintre cele 13 tari intrate in UE dupa 2004 ) nu a primit nimic!", a scris, pe Facebook, Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel