Lia Olguța Vasilescu, propunere pentru Ludovic Orban: "Vouchere de vacanţă doar celor care au votat cu PNL"

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Olguţa Vasilescu a comentat ironic afirmaţiile lui Ludovic Orban, care a spus că nu e normal ca toţi angajaţii din sectorul public să aibă vouchere de vacanţă. Ea i-a propus liderului liberal să ofere vouchere doar celor care au votat cu PNL şi Iohannis, fiindcă doar aceia merită în vacanţă.

„Ludovic Orban recidiveaza: «Nu mi se pare normal ca toţi angajaţii din sectorul public să beneficieze de vouchere de vacanţă...» Aşa este, Ludovic! Eu propun să le dea doar celor care au votat cu PNL, că ei voteaza şi cu Johannis şi doar ei merită în vacanţă...”, a scris Olguţa Vasilescu, marţi pe Facebook.

Reacţia acesteia vine după ce Ludovic Orban a declarat că nu crede că angajaţii la stat ar trebui să primească vouchere de vacanţă.

„Nu mi se pare normal ca toţi angajaţii din sectorul public să beneficieze de vouchere de vacanţă, în timp ce angajaţii din mediul privat să beneficieze de vouchere de vacanţă numai dacă doreşte compania. Din acest motiv, noi avem o propunere tot pentru eliminarea discriminării, permiţând companiile să deducă costul cu acordarea voucherelor de vacanţă, astfel încât să permitem egalitatea de tratament între cei care lucrează în mediul privat şi cei care lucrează în sectorul public”, a afirmat Orban, luni la finalul BPN al PNL.

Acesta a adăugat că îşi menţine punctul de vedere cu privire la eliminarea acilităţilor pentru IT-işti, precizând că este unul dintre principii este cel al nondiscriminării şi egalităţii efective în faţa legii, inclusiv egalitatea egalitatea de tratament fiscal.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a făcut o declaraţie şocantă, înainte de şedinţa PSD convocată ca urmare a condamnării la închisoare a liderului PSD Liviu Dragnea, spunând că din acest moment violatorii pot să facă ce vor pentru că acesta este trendul.

Daţi în cap, violaţi că de azi ăsta e trendul în România (...) Nu am crezut niciodată în justiţie independentă, dacă e nevoie plecăm noi din ţară, plecăm şi rămâneţi voi în ţară cu securiştii", a spus Cătălin Rădulescu, deputat PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teoleorman..

"Este a doua execuţie pentru PSD, după Adrian Năstase (...). Dacă dumneavoastră credeţi că toate măsurile pe care le-am luat noi PSD în decursul acestor 2 ani de zile şi pentru fermieri şi pentru pensionari şi pentru profesori şi pentru medici şi pentru tot, dacă măsurile nu au fost bune atunci toţi oamenii aceştia ar trebui să refuze măsurile noastre şi să meargă pe măsurile propuse de PNL şi USR. Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din ţară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe pentru că înseamnă că nu au fost mulţumiţi de măririle salariale, pensionarii la fel să voteze USR şi pe cei care au votat care au ieşit acum, fermierii să dea înapoi subvenţia la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi şi hai să vedem cum o să trăiască cu aceste partide. Dacă o să le placă ce măsuri vor propune USR şi PNL să stea cu ei nu este nici un fel de problemă", a mai spus Rădulescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel