Lia Olguţa Vasilescu, motiv de sărbătoare: "Se împlinesc 4 ani de la eliberarea mea! Prietenii se văd în momente grele"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Motive de bucurie pentru Olguţa Vasilescu, chiar şi în criza de coronavirus. Social-democrata a împlinit astăzi patru ani de când a scăpat de urmărire penală într-un dosar în care era acuzată de corupţie.

"Se implinesc 4 ani de la eliberarea mea! Opt instante mi-au dat dreptate ca dosarul deschis de DNA fiindca am varuit blocuri este o facatura ordinara, orchestrata politic si cu un denuntator demn de camasa de forta care continua sa faca rau si altora! Mii de oameni m-au intampinat in Centrul Vechi ca sa isi arate sustinerea, atunci! Le multumesc tuturor si ii asigur de pretuirea mea! Prietenii se vad in momente grele...", a scris Lia Olguţa Vasilesu, pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi câteva fotografii în care făcea baie de mulţime.

sursa foto: Lia Olguţa Vasilescu / Facebook

Potrivit DNA,  în 2014 Lia Olguţa Vasilescu ar fi cerut şi primit de la mai mulţi oameni de afaceri care aveau în derulare contracte cu Primăria Craiova suma de 568.291,37, respectivii afacerişti acceptând "solicitările formulate de inculpata Vasilescu Lia Olguţa în considerarea atribuţiilor pe care aceasta le avea în calitate de primar, pentru a nu întâmpina din partea edilului dificultăţi în buna desfăşurare a contractelor, în efectuarea plăţilor şi în recepţionarea lucrărilor", se arăta în comunicatul emis de Parchet. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel