Leluț Vasilescu a murit, unul din fondatorii trupei Compact. Avea 67 de ani 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

 Leluț Vasilescu, bateristul trupei Compact, a murit. Anunțul a fost făcut de Dorin Lojigan, primarul orașului Câmpia Turzii, pe Facebook.

„Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare”, scrie pe Facebook Dorin Lojigan.

El menționează că Leluț Vasilescu era cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii.

„Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată. În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu! Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa”, încheie Lojigan.

Leluț Vasilescu a murit. Prietenii și admiratorii au trimis mesaje

 

"Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani in aceeasi camera, am cantat mii de spectacole impreuna...acum simt un gol in suflet, dar sunt linistit ca a plecat intr-o lume mai buna. Dragul meu prieten LELUT VASILESCU, drum bun!" se arată pe pagina de Facebook Compact B. 

Un mesaj a transmis și Adrian Coco Tinca: 

"45 de ani dedicati Formatiei Compact,10 albume, mii de concerte, zeci de mii de oameni care te-au aplaudat si te-au indragit……Ai sa ne lipsesti Lelu,va vi foarte greu fara tine, povestile, glumele si mai ales stilul tau de a bate la tobe, ne va lipsii. A fost o onoare sa impart 15.ani scena alaturi de tine.Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Unicul tobosar al formatiei COMPACT ,,AUREL MEGASTAR VASILESCU,,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel