Laurențiu Botin (Realitatea), furios după amenințările lui Romașcanu de la PSD: „Aici nu e ca la voi la partid!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Jurnalistul Realitate PLUS, Lurențiu Botin, a început emisiunea de astăzi într-un mod forte critic la adresa politicienilor, după reacția purtătorului de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, care a sugerat că Mădălina Dobrovolschi ar trebui să fie dată afară de la televiziune în urma scandalului iscat în emisiunea de aseară, când politicianul a fost dat afară din emisiune.

 „Noi dăm cuvântul fiecăruia și vi-l acordăm și dumneavoastră, celor de la PSD, atâta timp cât respectați niște lucruri de bun simt: Aici nu e ca la dumneavoastră la partid: 'acum spun eu și restul să tacă'. Avem dialog, vă puteți bălăcări în liniște, dar respectând ceea ce se întâmplă aici, în casa noastră.

Și mai lăsați acuzele astea, că e televiziunea lui X sau Y.... Că nu băgați voi bani în televiziunea lui X sau Y, da? Exista un patronat, un acționariat care face ceea ce scrie 'la carte' pentru a plăti salarii și a ține televiziunea asta în folosul poporului. Așa că mai ușor cu pianul pe scări!

Dacă sunteți supărați că eu v-am spus să nu mai veniți să îmi spuneți punctaje de partid în emisiune - că m-m săturat de limbaj de lemn - este problema voastră!

Stimați interlocutori, foști și posibili viitori: ori aveți cu ce și stați la dezbatere, ori dacă nu, e problema voastră și am încheiat discuția“, a spus Laurențiu Botin în debutul emisiunii sale, de la or 18.00.

 „Vedeți-vă, în continuare, de manipulările pesediste“

 

Replica lui Botin vine după ce Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, invitat aseară în emisiunea Legile Puterii, moderată de Mădălina Dobrovolschi, a afirmat că aceasta ar trebui să fie dată afară de la Realitatea Plus pentru că nu ar avea rating. 

De menționat că politicianul a fost poftit afară din emisiune, după un schimb de replici acide între el și moderatoare: „Eu vă doresc bună seara și vedeți-vă, în continuare, de manipulările pesediste”, i-a transmis Mădălina Dobrvolschi în emisiunea de aseară.

În replică,  Lucian Romașcanu a postat astăzi un mesaj pe pagina sa de Facebook în care sugerează că Mădălina Dobrovolschi ar trebui dată afară de la Realitatea. 

Citește și:  PSD vrea să o dea afară pe Mădălina Dobrovolschi după ce l-a scos pe Romașcanu din emisiune

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel