Laura Kovesi, procuror-șef european. Rareș Bogdan spune ce șanse are fosta șefă DNA

Narcis Popa |
Data publicării:

Rareș Bogdan a transmis un mesaj de la Bruxelles, în privința șanselor pe care Laura Codruța Kovesi le are pentru a ocupa scaunul de procuror șef al viitorului Parchet European. 

Rareș Bogdan spune că șansele pe care fosta șefă DNA le are sunt foarte mari. Partidul Popularilor Europeni o susțin puternic pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror șef european. 

"Bruxelles: Conferința președinților, coloana vertebrală a Parlamentului European, se întrunește la ora 12, ora României, pe subiectul Kovesi. Foarte probabil, liderii grupurilor politice și președintele P.E. vor da mandat echipei care va negocia cu Consiliul UE pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef UE (decizia e comună). Poziția Popularilor, grup din care facem parte și noi, eurodeputații PNL, este limpede: susținem fără condiții candidatura. De altfel, din câte cunosc, preşedintele PE, David Sassoli, a trimis o scrisoare către Consiliul UE, în care a reiterat susținerea față de Codruța Kovesi," este mesajul lui Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel