LACRIMI, în direct, la Antena 3 (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Familia Șărămăt este în această seară în platoul Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea.

Adelina Șărămăt, fiica asistenților maternali care au crescut-o pe Sorina, fetița din Baia de Aramă, a povestit în lacrimi cât de tare le lipsește Sorina și cât de dezamăgiți au fost în momentul în care au luat-o „abuziv” din casa lor.

„Nu am vorbit cu Sorina de 18 zile. Ei nu ne sună, i-au schimbat și numărul de telefon. Pe Sorina și pe Andreea eu le-am botezat. Noi le-am iubit și le iubim în continuare. Ni s-a schimbat viața extrem de mult”, a spus Adelina.

„Are dreptate fiica mea: ni s-a schimbat viața la 180 de grade de când a plecat Sorina. Noi mai avem 2 copii naturali și cu soția am hotărât să mai luăm doi. Nu stăm noi în banii statului pe care ni-i dădeau pentru ele. Noi le iubim extrem de mult. Birocrația este de vină! Noi am vrut să le adoptăm!”, a adăugat tatăl.

(w670)

„Andreea în primele zile era un pic agresivă, nu mânca, a ieșit la poartă și i-a spus cuiva de ce nu a salvat-o pe Sorina. Ea nu înțelege că nu puteam să ne luptăm cu atâția mascați. Tot întreabă când vine Sorina, că vrea să vorbească cu ea. Ea o caută! A văzut niște imagini cu Sorina și a sunat-o pe doamna care a postat pozele crezând că este Sorina.

Mami stă mereu lângă telefonul fix sperând că va suna Sorina. Sorina știe numărul de fix și speră că va putea suna. Și Andreea este cu ea. Așteaptă amândouă”, a povestit cu lacrimi în ochi Adelina.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel