L-AU MIROSIT: Tânăr român, arestat în ITALIA. Polițiștilor nu le-a venit să creadă ce ascundea în CUTIA POȘTALĂ

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român, de 38 de ani, pe numele căruia fusese deja emis un mandat euroepan de arestare, a fost identificat de polițiștii italieni din Bologna. El avea asupra lui mai multe substanțe nelegale.

Un cetățean român de 38 de ani a fost arestat, ieri, în regiunea Bologna, sub acuzația de contrabandă cu droguri. În timp ce polițiștii efectuau verificări în zonele adiacente parcului Montagnola și în special în Piazza dei Martiri, au observat un bărbat agitat, care la vederea mașinilor poliției, a plecat grăbit, încercând să intre într-un supermarket.

Agenții l-au reținut și percheziționat pe bărbatul suspect și nu mică le-a fost mirarea să descopere asupra sa două „spineluri” deja ambalate, în buzunarele de blugi, 40 de grame de hașiș și un total de trei grame de cocaină amblată în cinci doze.

În urma verificărilor, s-a constatat că pe numele tânărului de 38 de ani fusese emis un mandat european de arestare pentru alte infracțiuni legate de droguri. Ofițerii au obținut un mandat pentru a-i percheziționa și locuința din Casalecchio, unde au găsit alte substanțe nelegale. Pe masa de bucătărie, într-un container, au fost găsite încă 25 de grame de hașis și 500 de euro, pe lângă documentele bărbatului.

Dar asta nu avea să fie tot. După ce au coborât din apartamentul tânărului, Jago, câinele polițist care îi însoțea în misiune, a devenit foarte agitat în dreptul holului de la intrare. EL i-a condus pe camarazii săi polițiști în fața căsuței poștale, unde alte 6 grame de substanțe stupefiante și un „băț“ de hașiș, relatează bolognatoday.it.

Tânărul român a fost arestat și va fi judecat mâine, 9 septembrie. Ulterior, Curtea de Apel din Bologna va lua legătura cu autoritățile române, care au emis mandatul de arestare depistat pe numele său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel