Kovesi, prima reacție după VICTORIA de la Bruxelles: "E o reușită a tuturor românilor"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Laura Codruța Kovesi a avut o primă reacție, după ce a fost numită la conducerea EPPO.

"Este un pas important în procedură, care nu este finalizată, va trebui să așteptăm decizia oficială. Cu privire la votul de astăzi, cred că e o recunoaștere a activității depuse de întreg sistemul de justiție. E o reușită a tuturor românilor care, în ultimii ani, au susținut lupta anticorupție și au apărat statul de drept. Cred că a contat și că am obținut primul loc în urma interviului tehnic, dar cred că acest vot, la fel cum a fost și votul din PE, e un vot de încredere, de susținere a unei societăți care a sprijinit justiție și valorile europene, fără ajutorul cărora nici eu n-aș fi reușit.

Sper ca această numire să reprezintă pentru toți procurorii și judecătorii români o motivare să continue lupta anticorupție. Sper să fie un semn că, în ciuda tuturor obstacolelor, profesionalismul și consecvența sunt singurele importante când vrei să reușești, sper ca toți procurorii și judecătorii să aibă această încredere." a spus Laura Codruța Kovesi, la Digi24.

"Cel mai important pentru mine a fost susținerea a mii și mii de oameni din România, care m-au încurajat, m-au susținut în această procedură plină de obstacole, s-au rugat pentru mine și, din acest punct de vedere, România m-a susținut" a mai spus Laura Codruța Kovesi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel