Kovesi, CITATĂ din nou la Secția specială de investigare a magistraților. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Laura Codruța Kovesi va fi audiată din nou la Secția specială de investigare a magistraților. Ea a fost chemată pe 7 martie, în ziua în care Parlamentul European decide următorii paşi de urmat în privinţa numirii procurorului-şef european.

Laura Codruţa Kovesi a fost citată din nou pentru săptămâna viitoare la Secţia specială de anchetare a magistraţilor pentru a fi audiată în dosarul penal deschis pe numele său în urma unui denunţ făcut de către Sebastian Ghiţă.

"Am aflat prin intermediul presei că voi fi citată pentru audiere la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. După ce a apărut ştirea în presă, am primit şi o citaţie scrisă, pentru a mă prezenta în data de 7 martie 2019 la această secţie pentru audiere", a declarat Kovesi pentru G4Media.ro.

Coincidență sau nu, exact pe 7 martie liderii grupurilor politice din Parlamentul European şi preşedintele forului vor decide următorii paşi de urmat în privinţa numirii procurorului-şef european înainte de demararea negocierilor cu Consiliul Uniunii.

Înainte de a o anunța pe Laura Codruța Kovesi că o va chema la audieri, Secția specială a "scurs" informația, miercuri seară, la Antena 3, mai scrie sursa citată.

Fosta șefă a DNA a primit, miercuri, cele mai multe voturi în comisia LIBE, fiind favorită în obținerea postului de procuror-șef european.

Scorul obținut:

Laura Codruţa Kovesi - 26

Jean-Francois Bohnert - 22 

Andres Ritter - 1

Cu o seară înainte, fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, a obţinut cele mai multe voturi și în Comisia pentru control bugetar (CONT) a Parlamentului European, după audierile pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al Parchetului European.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel