Klaus Iohannis şi Ludovic Orban, întâlnire după alegeri. Când va avea primul discurs după alegeri

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: presidency.ro
sursa foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis și liderul PNL, Ludovic Orban, au avut o întrevedere, luni, la Palatul Cotroceni, iar tema discuției a fost legată de viitorul guvern, au precizat pentru Mediafax surse liberale.Şeful statului va susține luni, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă, după alegerile parlamentare de duminică.

„Întrevederea a fost scurtă, de circa o oră și, din informațiile mele, au discutat despre viitoarea guvernare”, au precizat pentru Mediafax surse din conducerea PNL.

Întrevederea vine în contextul în care, potrivit rezultatelor parțiale, PSD a obținut ce mai mare număr de voturi la alegerile parlamentare, însă se prefigurează o alianță de guvernare formată din PNL și USR-PLUS.

Șeful statului afirma pe 25 noiembrie că PNL și USR PLUS vor guverna împreună.

„Mesajul meu este simplu: vor guverna împreună, iar ce numiți dumneavoastră contre este o nervozitate, o sensibilitate tipică pentru campania electorală. Nu toată lumea poate să rămână calmă. Câteodată, unii sar mai repede cu anumite mesaje, cu anumite acuzații, însă între PNL și USR există o apropiere care nu cred că trebuie să se bazeze neapărat pe simpatii între persoane, ci pe concordanță între valori și obiective de reformă. Și asta, evident, există”, spunea Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel