Klaus Iohannis, premiul pentru "Garantul democraţiei"

Preşedintele Klaus Iohannis şi liderul PNL, Ludovic Orban, s-au numărat printre cei premiaţi, sâmbătă seara, la Gala Premiilor TNL "Mircea Ionescu Quintus", eveniment ce a avut ca scop recunoaşterea şi promovarea activităţii tinerilor liberali din întreaga ţară.

Preşedintelui Iohannis i s-a acordat premiul "Garantul democraţiei" iar lui Orban, cel intitulat "Liderul dreptei".

Premiul Cea mai activă filială i-a revenit TNL Galaţi, premiul Cea mai activă filială în mediul rural şi urban a fost câştigat de TNL Suceava, premiul pentru cel mai important eveniment local i-a revenit filialei TNL Botoşani, cu premiul pentru cel mai important eveniment naţional a fost recompensat TNL Alba.

Premiul Cel mai activ tânăr din administraţia locală i-a revenit lui Ciprian Epure, premiul pentru Cel mai important eveniment caritabil din 2018 a fost câştigat de TNL Timiş, premiul Cel mai activ tânăr liberal i-a fost decernat lui Cosmin Sava, premiul Cel mai activ tânăr liberal în mediul online i-a fost înmânat lui Alexandru Balov.

Premiate au fost și filialele active în mediul online


Premiul referitor la cea mai activă filială TNL în mediul online i-a revenit TNL Mureş, iar premiul de excelenţă pentru promovarea tinerilor - TNL Iaşi.

Premiul Tânăr senior i-a fost înmânat lui Dan Vâlceanu, premiul Născut liber a fost obţinut de Costel Alexe, premiul TNL Best friend a fost câştigat de Siegfried Mureşan, cu premiul TNL biggest supporter a fost recompensată Fundaţia Konrad Adenauer, iar premiul referitor la formarea de noi lideri politici a fost acordat pentru patru şcoli politice.

 

Președintele TNL consideră că este nevoie de simboluri care să inspire


"Avem nevoie de simboluri şi modele care să ne inspire", a declarat Mara Mareş, preşedinte al TNL, precizând că Mircea Ionescu Quintus reprezintă un model de perseverenţă, de anduranţă, un simbol al iubirii de ţară.

Ea a spus că viaţa, activitatea politică şi moştenirea morală lăsată de acesta relevă un caracter puternic.

"Deşi suntem tineri, nu mai suntem chiar la început de drum. (...) Într-un timp destul de scurt, pas cu pas, am reuşit să avem reuşite cu care alte organizaţii de tineret nu se pot mândri încă. (...) Ştiu că vom face mai mult, vom şi cere mai mult. Noi, generaţia altfel, noua generaţie politică a PNL, am demonstrat că putem să garantăm pentru România", a adăugat Mareş. 

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy