Klaus Iohannis, pe bicicletă, spre Palatul Cotroceni, în Vinerea Verde

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Klaus Iohannis, pe bicicleta
Klaus Iohannis, pe bicicleta

Președintele Klaus Iohannis s-a alăturat campaniei Vinerea Verde și merge azi, 23 aprilie, cu bicicleta la Palatul Cotroceni. Președintele va străbate un traseu, care va trece pe lângă Statuia Aviatorilor și Biblioteca Centrală Universitară, lângă Statuia lui Carol I. 

Nu este pentru prima dată când președintele Klaus Iohannis se deplasează în acest mod prin București. Pe 23 aprilie 2018, Klaus Iohannis a ieșit la o plimbare pe bicicletă prin Parcul Herăstrău.

Două zile mai târziu, Klaus Iohannis a fost surprins pedalând de la reședința oficială, Vila Lac 2 spre Palatul Cotroceni. Șeful statului a folosit atunci o bicicletă din 2015, de proveniență germană, marca Winora, care costă aproximativ 1.800 de lei.

„Dintotdeauna am fost un mare fan al ciclismului. Puțini știu că, până la 30 de ani, am mers numai cu bicicleta”, dezvăluia Klaus Iohannis pe o reţea de socializare.

Ministerul Mediului a lansat, recent, campania „Vinerea Verde”, o inițiativă menită să reducă poluarea cauzată de transportul cu mașinile personale în marile orașe. În București sunt aproape un milion şi jumătate de mașini înmatriculate oficial, la care se adaugă cele aflate în tranzit, şi ale celor care locuiesc cu chirie, dar nu şi-au actualizat toate actele. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel