Klaus Iohannis, întâlnire IMPORTANTĂ la Palatul Cotroceni

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, se va afla marţi într-o vizită oficială la Bucureşti, aceasta fiind prima vizită externă pe care prim-ministrul de la Chişinău o efectuează după preluarea mandatului.

Maia Sandu va fi primită de către preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, iar la finalul întâlnirii cei doi înalţi oficiali vor susţine o declaraţie comună de presă, a informat Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, premierul Republicii Moldova va avea o întrevedere, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dăncilă, ce va fi urmată de declaraţii comune de presă, a anunţat Biroul de presă al Guvernului.

Totodată, prim-ministrul Viorica Dăncilă va oferi un dejun de lucru în onoarea prim-ministrului Maia Sandu.

Şefa Executivului de la Chişinău, care va fi însoţită în vizita oficială la Bucureşti de către viceprim-ministrul Andrei Năstase, se va întâlni şi cu reprezentanţi ai Parlamentului.

"Doamna prim-ministru Maia Sandu vine mâine dimineaţă la Bucureşti. Va avea întrevederi şi cu domnul preşedinte şi cu doamna prim-ministru. Interesul nostru ca ţară, Republica Moldova, este să avem o relaţie strategică cu toate instituţiile statului. (...) Va merge şi în Parlamentul României, pentru că interesul nostru este să avansăm cu maximă viteză proiecte de cooperare", a declarat, luni, ministrul de Externe al Republicii Moldova, Nicolae Popescu, într-o conferinţă de presă alături de şeful diplomaţiei române, Teodor Meleşcanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel