Cosmin Necula, despre colegii din PSD: „Le-a fost RUȘINE să tragă pentru Dăncilă“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Cosmin Necula, primarul PSD al orașului Bacău, cel care anunțase că nu o va susține pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale, mergând pe mâna lui Mircea Diaconu, face noi afirmații controversate pe marginea susținerii pentru șefa lui pe linie de partid.

Primarul PSD al municipiului Bacău, Cosmin Necula, este de părere că multor membri ai PSD „le-a fost ruşine să tragă“ în campania electorală pentru Viorica Dăncilă, deși „o campanie electorală care pare că nu a existat“.

„Odată cu primul tur al alegerilor prezidențiale s-a terminat o campanie electorală care pare că nu a existat.

O campanie în care Iohannis era deja câștigător, cu multi psd-iști cărora le-a fost rușine să tragă pentru Dăncilă, cu Barna care s-a făcut de râs lamentabil și cu un scor neașteptat de bun pentru Mircea Diaconu.

Nicio surpriză că Iohannis a câștigat detașat, nici nu s-a chinuit prea tare. Poate a avut doar emoții ca nu cumva să intre Barna în turul 2 și să îi facă o viață foarte grea.

A fost prima campanie la prezidențiale în care PSD s-a chinuit să-și aducă propriul candidat în turul doi și a obținut cel mai mic scor din istorie. Nu poți să fii mulțumit cu așa ceva niciodată! Să vrei să fii măcar pe locul 2 ca să te salvezi. Mă întreb la ce bun să fie Dăncilă președinte PSD în continuare? Pe cine oare o ajuta?“, afirmă Cosmin Necula pe pagina sa de Facebook.

„Rezultatul lui Barna confirmă ceea ce s-a spus mereu în ultimul timp: dacă a disparut Liviu Dragnea, celor de la USR le-a dispărut și mesajul, nu au mai știut ce să spună. Astfel au luat aproape jumătate din scorul de la europarlamentare. O cădere abruptă generată și de faptul că problemele de corupție cu fonduri europene ale lui Barna au dovedit ca nu există Albă ca Zăpada Useristă.

Mircea Diaconu a avut o prestație mai mult decat onorabilă care ne arată încă o dată că oamenii s-au cam săturat să vadă aceeași politicieni și aceleași sigle de partid, care nu oferă nimic nou și cel mai important, nimic bun electoratului.

În turul 2, cu o competiție fără miză între Iohannis și Dăncilă, este posibil să asistăm la o prezență foarte scăzută la vot.

Între timp, dragi băcăuani, noi ne vedem de treabă și muncim pentru proiectele orașului nostru“, mai spune Necula.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel