Klaus Iohannis, APEL pentru românii din Italia: "Ignorarea restricțiilor poate avea efecte foarte grave"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Klaus Iohannis a lansat un apel pentru românii din străinătate care se întorc în țară, dar și pentru cei care ar putea fi infectati cu noul coronavirus. 

"Prioritatea zero în aceste zile este protejarea sănătății oamenilor. Autoritățile au luat din timp măsuri pentru a limita efectele negative. Dar pentru a fi cu adevărat eficiente, aceste măsuri instituite de guvern trebuie urmate cu strictețe de fiecare dintre noi. Respectarea, fără excepție, a regulilor de igienă reprezintă principala linie de apărare împotriva răspândirii virusului. 

Cu toții putem contribui din plin la diminuarea riscului de contaminare.

Carantina sau autoizolarea, acolo unde se impun, sunt obligatorii, oricât de neplăcute ar fi sau oricât disconfort temporar ar crea. Nedeclararea tuturor informațiilor către medici și ignorarea restricțiilor de carantină pot avea efecte foarte grave atât asupra persoanei care face aceste lucruri, cât și asupra apropiaților sau chiar asupra întregii comunități. Împiedicând răspândirea virusului în comunitate, câștigăm timp prețios pentru a lupta cu acest flagel", a spus Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel