Klaus Iohannis a votat: „Fiecare vot contează. Alegerile nu se câștigă în sondaje, se câștigă la urne”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
klaus_iohannis_alegeri
klaus_iohannis_alegeri

Peste 18 milioane de români sunt chemați la urne, astăzi, pentru a-i alege pe deputații și senatorii care îi vor reprezenta în Parlament în următorii patru ani. 

După ce a votat, președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat din nou pe români să iasă la vot, spunând că este „șansa istorică de a alege un Parlament mai bun, care face legi bune pentru România”, „Este extrem de important să mergem la vot. Alegerile realmente se ocupă de problemele românilor. Este însă extrem de important să mergem la vot. Alegerile nu se câștigă în sondaje, se câștigă la urne. Fiecare vot contează. Vă rog mergeți la vot”, a spus Iohannis, după ce a votat la Liceul Jean Monnet din București.

La fel ca la alegerile locale din 27 septembrie, scrutinul se desfășoară în condiții speciale, cu măsuri sanitare impuse de criza COVID-19. Cei aflați în localitățile carantinate vor putea merge la vot fără restricții, în urma unei decizii a Guvernului. Românii aflați în carantină sau în izolare vor putea vota prin intermediul urnei mobile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel