Jurnalistă, despre Pippidi: Dacă aș fi badantă, eu nu i-aș răspunde

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Oana Dobre Dimofte
Oana Dobre Dimofte

Oana Dobre Dimofte, jurnalistă de la Corupția Ucide, a transmis un mesaj în care o critică pe Alina Mungiu-Pippidi după ce aceasta din urmă a jignit diaspora.

”28 de miliarde de euro este cifra estimată a banilor trimiși de diaspora în România, în 10 ani. 5 miliarde de dolari doar anul trecut. Tot ce s-a furat s-a furat și din banii lor. Tot ce a apărut și s-a dezvoltat le aparține și lor. Eu nu știu cum e să îți lași copilul plângând în aeroport și să pleci la mii de kilometri, pentru a-i trimite bani să mănânce și să meargă la școală.

Nu știu nici cum e să fii medic sau programator sau fizician și să pleci la mii de kilometri ca să îți faci meseria cum se cuvine.
Probabil că nici nu o să știu, vreodată. Ce știu, însă, e că avem de ce să le mulțumim acestor oameni. Și îmi pare rău că nu am făcut asta, până acum. Tot ce s-a întâmplat bun în țara asta li se datorează, inclusiv financiar, și lor. Mulțumesc”, a scris Oana Dobre Dimofte pe Facebook.

”Orice om care culege căpșune, asigură igiena unui bătrân, spală podelele sau toaleta într-o cârciumă și nu face rău nimănui este, pentru mine, mult, mult mai valoros și mai respectabil decât madam Pippidi. După tona de mizerii și de minciuni pe care le-a debitat în ultimii ani, madam Pippidi ar trebui să se simtă norocoasă dacă o "badantă" îi răspunde la bună ziua. Dacă aș fi în locul "badantei", eu nu i-aș răspunde”, a mai scris jurnalista.

VEZI AICI CE A ZIS PIPPIDI DESPRE ROMÂNII DIN DIASPORA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel